Kling AI: A kínai AI videó generátor most globálisan elérhető

A Kuaishou által fejlesztett Kling AI egy új mesterséges intelligencia alapú videó generáló eszköz, amely mostantól globálisan elérhető, és nem igényel kínai telefonszámot a használathoz. Ez a technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naponta akár hat darab, öt másodperces videót készítsenek ingyenesen, csupán egy e-mail cím szükséges a regisztrációhoz.


Innovatív funkciók és képességek

A Kling AI kiemelkedik a realisztikus fizikai szimulációk és mozgások generálásában. A platform képes szövegből-videó és kép-videó generálásra is, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveges leírások alapján alkossanak mozgóképeket. Az elkészített videók körülbelül öt percet vesznek igénybe, és a felhasználók különböző kreativitási szinteket és videó beállításokat állíthatnak be (https://klingai.io/ és https://the-decoder.com/impressive-kling-ai-video-generator-now-available-internationally/).

Technológiai háttér

A Kling AI a 3D tér-idő figyelem mechanizmust alkalmazza, amely lehetővé teszi a komplex mozgási minták modellezését és a fizikai világ jellemzőinek szimulálását. Az eszköz Diffusion Transformer architektúrát használ, amely lehetővé teszi a szöveg-videó szintézis és a kép-videó generálás hatékony végrehajtását. Az így létrehozott videók akár két perc hosszúságúak is lehetnek, 1080p felbontásban és 30 fps képfrissítéssel (https://decrypt.co/241514/kling-ai-video-generator-available-worldwide és https://technode.global/prnasia/kuaishou-launches-full-beta-testing-for-kling-ai-to-global-users-elevates-model-capabilities/).

Felhasználói élmény és jövőbeli fejlesztések

A Kling AI folyamatos fejlesztésekkel és frissítésekkel biztosítja a magas színvonalú felhasználói élményt. Az új frissítések révén javult a videók összetétele, színvilága és a mozgás teljesítménye. A Kuaishou célja, hogy a jövőben hosszabb videoklipek és további funkciók bevezetésével még teljesebb szolgáltatást nyújtson a felhasználók számára.

Elérhetőség és regisztráció

A Kling AI most már globálisan hozzáférhető, és a felhasználók az egyszerű regisztrációs folyamat után azonnal elkezdhetik a videók készítését. A Kuaishou hivatalos oldalán keresztül érhető el a platform, ahol további információk és útmutatók is megtalálhatók.

További információkért és a regisztrációhoz látogass el ide: https://klingai.com

Népszerű bejegyzések