Itt vannak az Udio AI zene generátor 1.5-ös verzió újdonságai

Az Udio AI zene generátor legújabb, 1.5-ös verziója jelentős frissítésekkel érkezett, amelyek célja, hogy még közelebb hozzák az AI által generált zenét az emberi alkotásokhoz. Íme az új funkciók és fejlesztések.


Javított audio minőség

Az Udio 1.5 verziójában a sávok mostantól 48kHz-stereó formátumban készülnek, amely jobb tisztaságot és zenei koherenciát biztosít. Ez jelentősen javítja az audio minőséget, lehetővé téve a felhasználók számára a tisztább hangszerelés és a finomabb zenei részletek élvezetét​.

Új funkciók

Stem letöltések

Az új stem letöltési lehetőség révén a felhasználók mostantól külön sávokra bonthatják a dalokat, például ének, basszus, dob és egyéb hangszerek. Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik professzionális szoftverekkel dolgoznak, és szeretnék tovább finomítani vagy átdolgozni a dalokat​.

Audio-to-Audio Remix

Az audio-to-audio remix funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját zenéiket töltsék fel és remixeljék az Udio AI technológiájával. Ez a kreatív rugalmasság új lehetőségeket nyit meg, például egy pop dal jazz verziójának létrehozását vagy egy EDM szám chillout változatának elkészítését.​

Kulcsvezérlés

A kulcsvezérlési funkcióval a felhasználók megadhatják a kívánt zenei kulcsokat (például C moll vagy Ab dúr). Bár ez a funkció még fejlesztés alatt áll, lehetőséget ad arra, hogy a zenészek nagyobb harmóniai kontrollt gyakoroljanak alkotásaik felett​.


Globális nyelvi támogatás

Az új verzió javított globális nyelvi támogatást kínál, beleértve olyan nyelveket is, mint a mandarin. Ez a fejlesztés szélesebb közönség számára teszi elérhetővé az AI zenei alkotást, és elősegíti a nemzetközi együttműködéseket​​.

Lyric videók

Az új frissítés részeként a felhasználók mostantól könnyedén készíthetnek dalszövegvideókat, amelyek vizuálisan kiemelik a dal szövegét. Ezek a videók megoszthatók közösségi hálózatokon, mint például a TikTok, és segítenek a zenei tartalmak virális elterjedésében​.

Az Udio 1.5 jelentős lépést tesz az AI által generált zene minőségének javítása és a felhasználói élmény fokozása felé. Az új funkciók, mint a stem letöltések, az audio-to-audio remix, és a kulcsvezérlés, nagyobb kreatív szabadságot és professzionális lehetőségeket kínálnak a zenészeknek. Az improved audio quality és a globális nyelvi támogatás révén az Udio 1.5 egy igazán globális zenei platformmá válik.

Udio 1.5 mintazenék playlist

További információk és részletek az alábbi oldalakon találhatók: AIMusicpreneurAIMusic, GadinsiderThe Decoder

Népszerű bejegyzések